Schoenreparatie

Bij ons bent u aan het juiste adres en zijn uw dure schoenen in goede handen. U kunt erop vertrouwen dat uw schoenreparaties perfect worden uitgevoerd. Wij bekijken de gehele schoen en adviseren u over alle aandachtspunten, die voor schoenreparatie in aanmerking komen. Denk hierbij aan leren langzolen, halve zolen in leer of rubber, beschermzolen, nieuwe hakken, hielvoeringen, inplakzooltjes en steeltips (embouts). Zie onze prijslijst voor de meest voorkomende reparaties.

In overleg adviseren wij u over de benodigde reparaties. Nils Kalf is gespecialiseerd in schoenen gemaakt volgens de Goodyear en Blake/Rapid maakwijze. Vooral luxe herenschoenen zoals van de merken Edward Green, Crockett and Jones, Santoni, Cheaney, Alden, Greve zijn bij ons in zeer goede handen. Bij deze kwaliteitsschoenen zullen wij vaak voor een volledig onderwerk kiezen.

Bij leren zolen gebruiken wij de beste kwaliteit leer waaronder Rendenbach. De loopzool kan worden afgewerkt met een open groef of een gesloten groef. Een van onze andere specialiteiten, is het plaatsen van ingebouwde steeltips. Steeltips, ook wel embouts genoemd, zijn metalen plaatjes ter voorkoming van slijtage aan de punt van de zool.

Ook repareren wij schoenen van Van Bommel, Van Lier en Avang. Bij verzoling zullen wij op deze herenschoenen een halve zool plaatsen. Wij zijn erkende schoenreparateurs en mogen de titel Meesterschoenmaker voeren. Nils Kalf Schoenmaker voldoet aan de kwaliteitseisen van de Stichting Schoenmakers Gilde. Door deze erkenning mogen wij gebruik maken van de originele materialen van bovenstaande merken.

Natuurlijk kunt bij ons ook terecht met damesschoenen en stikwerk van lederwaren. Wij doen alle reparaties die u van een schoenmaker mag verwachten. Na de reparatie zien uw schoenen er weer uit als nieuw.

De prijzen voor de meest voorkomende schoenreparaties vindt u hier.

Om uw schoenen de juiste aandacht te geven, doen wij niet aan reparaties terwijl u wacht.

Schrijf een Google recensie

Nils Kalf Schoenmaker is een ambachtelijke vakschoenmakerij sinds 1987 en gevestigd in het hart van de Jordaan. U kunt bij ons terecht voor schoenreparaties, handgemaakte schoenen en producten voor schoenverzorging. Nils Kalf is dé ambachtelijke schoenmaker van de Jordaan.

van-bommel-for-web-1avang-for-web-1van-lier-for-web-1schoenmakersgilde-for-web-1nsv-for-web

Adres Nils Kalf Schoenmaker

Eerste Tuindwarsstraat 2A
1015 RV Amsterdam

Telefoon: 020-6234962 of 2338784

E-mail: info@nilskalfschoenmaker.nl

Routebeschrijving: Google maps

Klik hier voor onze openingstijden