Onderscheidingen

Nils Kalf heeft passie voor zijn vak en ontwerpt ook zelf schoenen. Met zijn ontwerpen is hij al vele malen in de prijzen gevallen. Hieronder een chronologisch overzicht.

2013
In 2013 maakte Nils het zichzelf niet makkelijk. Hij stuurde een paar luxe herenschoenen in met de ingewikkelde Noorse steek. Zijn harde werk werd beloond met ZILVER.

2012
Ook dit jaar stuurde Nils een paar prachtig gemaakte herenschoenen in. De jury waardeerde zijn werk met ZILVER.

2011
Nils stuurde twee paar maatschoenen in voor de Europese vakwedstrijd voor Schoenmakers. Beide exemplaren werden beloond met BRONS.

2009
Nils deed mee aan de Europese vakwedstrijd voor Schoenmakers in twee categorieën. 2009-maatwerk-1

  1. In de categorie reparatie werkgevers/werknemers won hij GOUD.
  2. In de categorie maatwerk was hij één van de drie deelnemers voor deze moeilijke categorie. Victoria Koblenko overhandigde hem de beker voor zijn eerste deelname: ZILVER.

1997
In dit jaar deed Nils voor het eerst mee met gerepareerde schoenen aan de Vakwedstrijd van de Nederlandse Schoenmakers Vereniging en behaalde ZILVER.

Nils Kalf Schoenmaker is een ambachtelijke vakschoenmakerij sinds 1987 en gevestigd in het hart van de Jordaan. U kunt bij ons terecht voor schoenreparaties, handgemaakte schoenen en producten voor schoenverzorging. Nils Kalf is dé ambachtelijke schoenmaker van de Jordaan.

van-bommel-for-web-1avang-for-web-1van-lier-for-web-1schoenmakersgilde-for-web-1nsv-for-web

Adres Nils Kalf Schoenmaker

Eerste Tuindwarsstraat 2A
1015 RV Amsterdam

Telefoon: 020-6234962 of 2338784

E-mail: info@nilskalfschoenmaker.nl

Routebeschrijving: Google maps

Klik hier voor onze openingstijden