Handgemaakte schoenen

De liefde voor het schoenmakersvak stopt niet bij het vakkundig repareren van schoenen. U kunt bij Nils Kalf ook terecht voor een paar handgemaakte schoenen.

maatwerk-reportageHoe werkt het?

  • In het atelier bepalen we met de aanwezige passchoenen welke maat het beste bij u past. Als we dat hebben vastgesteld, kunt u kiezen uit een van de bestaande modellen.
  • De volgende stap is het selecteren van het leer. U mag kiezen uit een waaier met oneindig veel kleuren en soorten.
  • Als ook die stap is afgerond gaan wij in ons atelier uw schoenen ambachtelijk vervaardigen.
  • Na ongeveer zes weken zijn u handgemaakte schoenen klaar. U kunt ze persoonlijk ophalen of wij sturen ze naar u op.

De prijzen voor handgemaakte schoenen vindt u hier. Tegen een meerprijs is het uiteraard altijd mogelijk een schoen speciaal voor u te laten ontwerpen. Aan het eind bent u de eigenaar van de schoenen van uw dromen die perfect om uw voeten passen.

Dus zoekt u niet zomaar een paar schoenen, maar iets speciaals of voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld voor een première op de rode loper of voor een jubileum? Loop eens bij ons binnen of neem telefonisch contact op voor een afspraak. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Nils Kalf Schoenmaker is een ambachtelijke vakschoenmakerij sinds 1987 en gevestigd in het hart van de Jordaan. U kunt bij ons terecht voor schoenreparaties, handgemaakte schoenen en producten voor schoenverzorging. Nils Kalf is dé ambachtelijke schoenmaker van de Jordaan.

van-bommel-for-web-1avang-for-web-1van-lier-for-web-1schoenmakersgilde-for-web-1nsv-for-web

Adres Nils Kalf Schoenmaker

Eerste Tuindwarsstraat 2A
1015 RV Amsterdam

Telefoon: 020-6234962 of 2338784

E-mail: info@nilskalfschoenmaker.nl

Routebeschrijving: Google maps

Klik hier voor onze openingstijden